VVD initieert de actie Ondernemers voor Ondernemers

In deze voor ondernemers buitengewoon lastige tijd tonen toonaangevende ondernemers uit De Ronde Venen zich solidair. Op initiatief van de VVD stellen in de week van 22 tot en met 26 februari tien deskundige ondernemers belangeloos hun tijd en kennis ter beschikking om in een kosteloos adviesgesprek van maximaal één uur, gericht vragen binnen hun vakgebied te beantwoorden en ondernemers specifiek van advies te dienen. Dat alles met het doel hen in staat te stellen in deze crisistijd verantwoorde keuzes te maken.

De deelnemende ondernemingen zijn FFT Notarissen, Hendrikx Advocaten, met kennis op het gebied van het ondernemingsrecht, Loyals Brand, Business & Data, knowhow op het gebied van communicatie, reclame en marketing, Korver Makelaars, Hafkamp Groenewegen Gerechtsdeurwaarders, expertise op het gebied van incasso en debiteurenbeheer, Van Dort en Partners, accountants en belastingadviseurs, met een ruime MKB praktijk, Spring Real Estate gespecialiseerd in commercieel bedrijfsvastgoed, Paul Reurings, ruime ervaring in algemeen ondernemerschap, Dohle Consultancy Verzekering & Risicoadvies en Canisius Consultancy Advies en Interimmanagement. Aanmelding kan via info@vvdderondevenen.nl onder vermelding van de concrete adviesvraag en contactgegevens, waarna een afspraak wordt gemaakt.

In diezelfde week zijn alle horeca-ondernemers uit De Ronde Venen uitgenodigd om in een digitale teamssessie in gesprek te gaan met wethouder Alberta Schuurs en VVD fractievoorzitter Bart Richter om onderling ervaringen te delen en vooral te bespreken wat de lokale politiek in positieve zin kan bijdragen aan hun huidige situatie. Ook in die week doet Alberta Schuurs de aftrap van de “ Click & Collect, steun je lokale ondernemer” actie. Sedert 10 februari mag men gedane bestellingen fysiek afhalen bij lokale winkeliers. “Bekijk websites of loop even langs etalages, maak een keuze en bestel bij onze lokale winkeliers” is de oproep van wethouder Schuurs. “Willen we het winkelhart in onze dorpen ook voor de toekomst behouden, dan is het heel belangrijk dat inwoners in deze moeilijke tijd de lokale ondernemers écht steunen en zoveel mogelijk lokaal kopen”, aldus Schuurs.