VVD organiseert wederom een Digitale Town-hall


Omdat het hebben van fysiek contact met inwoners in deze Coronatijd wat minder makkelijk gaat, organiseert de VVD fractie in De Ronde Venen na het succes in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen, op dinsdag 18 januari, dinsdag 8 februari en woensdag 9 maart a.s. wederom een “Digitale Townhall”. Op die dagen zijn er van 19.00 tot 21.00 uur twee raadsleden van de VVD beschikbaar om via Teams of Zoom, face to face in gesprek te gaan met inwoners.

Het doel is om suggesties en voorstellen aan te horen, zo mogelijk vragen te beantwoorden en aandacht aan problemen te schenken. Dit alles gerelateerd aan de voorzieningen en onze werk- en leefomgeving binnen de gemeente. Voor jongeren zijn er aparte spreekuren, die enthousiast inhoud worden gegeven door fractieassistenten van een gelijke leeftijd.

Mocht een digitale invulling voor sommige inwoners niet zo makkelijk te hanteren zijn, dan is er uiteraard ook de mogelijkheid van de telefoon. Bart Richter, lijsttrekker en fractievoorzitter van de VVD “Juist in deze tijd is het hebben van contact met inwoners,  de basis van het functioneren van een volksvertegenwoordiger en daar hebben we als raadsleden voortdurend in te investeren”.

Via info@vvdderondevenen.nl kunnen inwoners zich aanmelden met opgave van datum en onderwerp, waarop een bevestiging volgt met vermelding van de raadsleden die inhoud aan het gesprek geven. Uiteraard kan er ook een voorkeur voor één van de raadsleden uitgesproken worden.